menu

Over ons

Wat is BV Beginnen.nl
BV Beginnen.nl is een online shop waarmee ondernemers enkele stappen van het oprichten van een BV zelf kunnen uitvoeren.

Website van Eurolutions

De website is een uitgave van Eurolutions, een internetuitgeverij gevestigd in Utrecht. Via diverse portalen informeren wij ondernemers over (internet)ontwikkelingen. Zo bieden wij informatie over crowdfunding, ecommerce, boekhouden in de cloud of de mogelijkheden van internet als marketingkanaal.

Andere uitgaves van Eurolutions zijn:

Bezoekadres Eurolutions

Kanaalweg 14K
3526 KL Utrecht

Ons KvK-nummer is 37102174. Bij de Belastingdienst zijn we bekend onder BTW-nummer NL187895594B01. Voor overige zaken kun je contact opnemen per e-mail.

Kanaalweg 14K
Vind ons op Google Maps.

Software verzorgd door Firm24

De software waarmee je een BV kunt oprichten is ontwikkeld door Firm24. Door het aanmaken van een account maak je gebruik van de diensten van deze onderneming. Zij hebben de software voor de backend ontwikkeld waarmee alle documenten als één pakket worden aangeboden bij de accountant, notaris en Kamer van Koophandel zodat die met één druk op de knop de oprichting kunnen realiseren. Op deze manier wordt het aantal fouten verkleind en veel kosten bespaard.

Bezoekadres Firm24

Condensatorweg 54
(1e etage)
1014AX Amsterdam